четверг, 8 декабря 2016 г.

Учні гімназії, батьки та вчителі залучені до роботи Євроклубу

    При Євроклубі "Кворум"у гімназії "Гармонія" працює проект "Візит до Європи". До цього проекту долучились не тільки учні гімназії, але й наші батьки, вчителі та інші мешканці Енергодару. Проект пов'язано з навчанням у ВНЗ Польщі та з ознайомленням з різними містами Польщі та Європи. Адміністрація гімназії та адміністрація Опольського університету управління та адміністрації підписали договір про співпрацю, це надає можливості пізнати світ нашим вихованцям, іх батькам та вчителя
     Баканова Наталя, працівник міської аптеки, у роздумах про навчання дітей за кордоном. Тож прийшла до Євроклубу "Кворум", щоб дізнатися про міжнародні проекти щодо навчання у Польщі, Чехії, Німеччині. Зараз готується до поїздки  у Польщу за проектом "Візит до Європи", хоче ознайомитися з умовами навчання у Опольському університеті управління та адміністрації.
 Тетяна Лазарєва - вчитель гімназії. Вона вже втретє збирається до Європи, щоб побачити світ, щоб потім розповісти своїм учням про інше - європейське- життя. Зраз вона зустрілася з Панкєєвой Анной для бесіди про отримання Шенгенської візи.
     Дівчата навчаються у 9-ому класі. Вони прийшли на консультування щодо навчання за кордоном. У гімназії працюють проекти "Навчання без кордонів", "Мережа освітніх консультантів", "Візит до Європи". Тож треба готуватися до вступної кампанії заздалегідь.

    Тетяна Петрівна згадує про візит до Брюселя.

Візити членів євроклубу "Кворум" до Європи - прошу за посиланням!



Микола Воронцов - випускник Варшавського вишу. Подивіться його розповідь про навчання.

Про навчання у Польщі - прошу за посиланням

Комментариев нет:

Отправить комментарий